Rosvita-Timur İmrağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://rosvitatimurimragmtal.meb.k12.tr
Adres : MURAT ÇESME MAH. NAZENİN SK. ROSVITA TIMUR IMRAĞ MESLEKI TEKNIK LISESI BLOK NO: 8/1 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL
VİZYON : Mesleğinde yeterli, kültür seviyesi yüksek, ülke kalkınmasında pay sahibi ve üretken bireyler yetiştiren en iyi okullar arasında sayılan bir kurum olmak.
MİSYON : Atatürk ilkelerini özümsemiş, öğrenmeyi öğrenmiş, öğendiklerini uygulayabilen , sektörün tercih ettiği mesleki niteliklere sahip bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 0

Servis : Çevre ilçelere servis imkanı bulunmaktadır.
Ulaşım : Şehir merkezinden gelenler için Yenibosna-Silivri hatlı özel halk otobüsleri ile Malatya Pazarı durağında inerek okula ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz İlçe merkezine 3 km uzaklıkta olup E5 karayoluna 100 metre mesafededir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Büyükçekmece İlçe Merkezine motorlu taşıtlarla 5 dakika uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : İlçe ve İl bazında futbol, futsal, atletizm, basketbol, voleybol, yakartop, karate, judo, kickbox, masa tenisi branşlarında etkinliklere öğrencilerimiz katılmakta ve dereceler almaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : Okulumuzda her yıl Tubitak Bilim Fuarı düzenlenmektedir.
Proje Çalışmaları : Proje dersi kapsamında ürün sergisi okulumuzda yapılmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Avrupa Birliği Ortaklık projeleri çalışmaları okulumuzda yapılmaktadır.